Liabakken - stue
Liabakken - oversiktsbilde
Liabakken - kjøkken
De ansatte hos Viken Strøm
Elektriker på jobb
3
oversikt
4
vikenstrom-ansatte_bw-smal
Privat
previous arrow
next arrow

Gratulerer med kjøp av bolig på Liebakk Panorama

Tilvalgsprosessen er nå i gang, og dette er en periode som kan føles hektisk. Dere må innom mange forskjellige fag innenfor en kort periode og det er mange avgjørelser som må tas. Det er tidsfrister som må opprettholdes og selv en endring/tilvalg som virker liten kan ta mye tid. Men det er også starten på å gjøre standardleiligheten deres om til en leilighet som dekker deres behov og designønsker.

Ved kjøp av en helt ny leilighet har man en unik mulighet til å få sine behov og ønsker laget ferdig før man flytter inn. For å gjøre det enklere for deg å ta valg, har vi satt opp noen visningsrom under med valg du må ta stilling til i tilvalgsmøte.

Slik bruker du designeren

Steg 1: Klikk deg inn på menyen til høyre på bildene under

Steg 2: Prøv deg frem med ulike produkter i ulike kategorier

Steg 3: Juster antall for å se priser

Kjøkken og stue

Som standard leveres det stikkontakter type SG vanlig innfelt stikk (Hvit) . Da det er betong i tak leveres belysningspunkter som stikk i topp av vegg, styrt av egen bryter klargjort for montering av egnet lampe i kjøkkentak/spisestue. På grunn av betong himling, er det ikke mulig med innfelte spotter i tak i disse rommene, men vi er behjelpelig med å finne andre gode belysningsløsninger. Kjøkken leveres med belysningspunkt avsluttet i boks under overskap styrt av egen bryter  for benkbelysning. Se vedlagt tegning med antall og plassering.

Soverom

Som standard leveres det stikkontakter type SG vanlig innfelt stikk (hvit). Da det er betong i tak leveres belysningspunkter som stikk i topp av vegg, styrt av egen bryter klargjort for montering av egnet lampe i soverom. På grunn av betong himling, er det ikke mulig med innfelte spotter i tak i disse rommene, men vi er behjelpelig med å finne andre gode belysningsløsninger. Se vedlagt tegning med antall og plassering.

Bad

Som standard leveres det stikkontakter type SG vanlig innfelt stikk. For belysning, leveres punkt i tak styrt av egen bryter klargjort for tilkobling av egnet lampe, samt eget punkt for speilbelyning. På bad/ vaskerom er det nedsenket himling, slik at her kan det leveres innfelte spotter i tak, i likhet med rom som gang/entre/vaskerom dersom takene her blir lektet ned.

Generelt

Vi har satt opp noen generelle punkter å ta stilling til. Se mer informasjon om disse alternativene på ved å trykke på informasjonsknappen under hvert valg.

Book time for tilvalgsmøte her

Vi har gleden av å invitere deg til tilvalgsmøte i vårt showroom i Hokksund i uke 6 og 7. Det er satt av 1,5 time til tilvalgsmøtet, hvor vi sammen vil gå igjennom alle valg. Finn et passende tidspunkt og book tilvalgsmøte under.

Vennligst fyll inn leilighetsnummer når du booker tilvalgsmøte.

Tilvalgsmøtet vil foregå i Showroomet hos House of Living i Stasjonsgata 25, 3300 Hokksund.

Loading...